استرس و افسردگی با ابتلا به سرطان ارتباط دارد؟-راهبرد معاصر
خواص شگفت‌انگیز سیر سیاه برای سلامتی حمایت تمام‌قد از شاگردان قلعه‌نویی | بلیت بازی ایران و قطر تمام شد + ساعت بازی قتل با شمشیر سامورایی | حمله دیوانه وار به مردم اولین تصویر از پیکر مطهر شهید عباس نیلفروشان + ویدئو و عکس هفت خان آلبانی برای کشتی گیران ایران | بعد از ویزا، حالا نوبت پرواز شد تسکین تب سرماخوردگی با این دارو | توصیه‌های کاربردی برای عدم مصرف آنتی بیوتیک‌ها عکس | دیوارنگاره جدید میدان فلسطین تهران ۹ خاصیت باورنکردنی روغن کرچک برای سلامتی بدن را بشناسید خوراکی‌های جوان کننده پوست کدام اند؟ فرمانده هوافضای سپاه: هرگونه خطا را باضربه پشیمان‌کننده پاسخ می‌دهیم عراقچی در دیدار با نخست وزیر عراق: منطقه در وضعیت خطرناکی به سر می‌برد ادعای ترور یک فرمانده ارشد موشکی سپاه در لبنان | سینا شاهمیری کیست؟ حزب‌الله: اسرائیل با بمب خوشه‌ای به مردم لبنان حمله می‌کند سپاه ۳ فروند شناور حامل سوخت قاچاق را توقیف کرد قالیباف: امیدوارم صاحب مزاری باشیم که بر سنگ آن نوشته باشند «سربازی که در راه مبارزه با اسرائیل شهید شد» + فیلم

استرس و افسردگی با ابتلا به سرطان ارتباط دارد؟

یک مطالعه جدید بزرگ این ایده قدیمی را به چالش می کشاند که افسردگی افراد را در برابر سرطان آسیب پذیرتر می کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۰ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - 2023 August 15
کد خبر: ۱۹۹۵۹۶

به گزارش راهبرد معاصر. مطالعه فعلی نشان می‌دهد که هیچ ارتباطی بین وضعیت سلامت روان و ابتلاء به اکثر انواع سرطان‌ها وجود ندارد.

 

این مطالعه که بر روی بیش از ۳۰۰۰۰۰ بزرگسال انجام شد، نشان داد که نه افسردگی و نه اضطراب مزمن با افزایش احتمال ابتلاء به سرطان در سال‌های آینده مرتبط نیستند. و زمانی که محققان انواع خاصی از سرطان را بررسی کردند، یافته‌ها تا حد زیادی یکسان بود.

 

تنها استثنا افزایش اندک خطر ابتلاء به سرطان‌هایی بود که به شدت با سیگار کشیدن مرتبط هستند، از جمله سرطان ریه. و تجزیه و تحلیل نشان می‌دهد که سیگار کشیدن و همچنین مصرف الکل و وزن زیاد، مقصر واقعی هستند، نه خود افسردگی یا اضطراب.

 

«لانک وان تویجل»، سرپرست این مطالعه و محقق روانشناسی سلامت در مرکز پزشکی دانشگاه گرونینگن در هلند، گفت: «یافته های ما نشان می‌دهد که هیچ مدرکی برای این ارتباط وجود ندارد.»

 

این ایده که افسردگی یا اختلالات اضطرابی می‌تواند خطر ابتلاء به سرطان را افزایش دهد، منطقی است. این شرایط با افزایش احتمال ابتلاء به برخی دیگر از بیماری‌های جسمی مانند بیماری قلبی مرتبط است. در این صورت، محققان بر این باورند که این ارتباط ممکن است تا حدی به دلیل تخریب هورمون‌های استرس بر سیستم قلبی عروقی باشد.

 

به طور مشابه، عنوان شده است که هورمون‌های استرس ممکن است فعالیت سیستم ایمنی را برای تغذیه رشد تومور کاهش دهند.

 

یافته‌های جدید شامل بررسی ۱۸ گروه مطالعاتی در اروپا و کانادا بود که به طور جمعی بیش از ۳۱۹۰۰۰ بزرگسال را که در ابتدا عمدتاً میانسال بودند، استخدام کردند.

 

شرکت کنندگان در مطالعه از نظر علائم افسردگی و اضطراب مورد ارزیابی قرار گرفتند و بین هشت تا ۲۶ سال پیگیری شدند. در این مدت، بیش از ۲۵۸۰۰ نفر به سرطان مبتلا شدند.

 

تیم تحقیق دریافت افراد مبتلا به افسردگی یا اختلال اضطراب به طور کلی در معرض خطر بیشتری برای ابتلاء به سرطان نیستند. همچنین خطر ابتلاء به سرطان‌های مرتبط با الکل یا سرطان‌های خاص مانند سینه، روده بزرگ یا پروستات را نداشتند.

 

مشکلات سلامت روان با کمی افزایش خطر ابتلاء به سرطان‌های مرتبط با سیگار مرتبط است./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار